Košík

V košíku nemáte žiaden produkt.

Vyhľadávanie
 Všetky značky
(A-Z)

Hodinkový strojček Valjoux 7750

Hodinkový strojček Valjoux 7750

Strojček Valjoux 7750

Najprv niekoľko dôležitých technických parametrov. Strojček Eta Valjoux 7750 má 28 800 / h kmitov zotrvačníka. Rezerva chodu je 42 až 46 hodín. Strojček obsahuje 25 kameňov a diferencie povolená pred dereguláciou je pätnásť až dvadsať sekúnd denne. Jedná sa o chronograf pre dvanásť hodín, tridsať minút a šesťdesiat sekúnd. Mnohé z čitateľov často najviac zaujíma, ktoré renomované hodinárske firmy tento typ hodinkového strojčeka používajú. Strojček Eta Valjoux 7750 využívajú tieto hodinárskej spoločnosti: IWC, Omega, Cyma Watches, Breitling, Longines, appello, Oris, TAG Heuer, Hamilton Watch, Porsche Design, Gallet, Sinn, Panerai a Mido.

Ako sme už povedali v úvode, strojček Valjoux 7750 bol vyrobený už v roku 1977. V tej dobe bol tento strojček vyrobený z tých najlepších a najmodernejších materiálov. Vtedy to bol naozaj strojček novej generácie. Málokto však vie, že výroba strojčeku Valjoux 7750 bola na niekoľko rokov zrušená. Bolo to v období, kedy vo svete začali frčať vďaka japonskej hodinárskej firme Seiko quartzové hodinky. Všetko nasvedčovalo tomu, že o strojček Valjoux 7750 nebude už valný záujem. Koncom sedemdesiatych rokov však bola spoločnosť Valjoux pohltená progresívna švajčiarskou firmou Eta, ktorá výrobu týchto strojčekov opäť spustila. Všetko sa nakoniec spustilo v roku 1983, kedy bola výroba strojčeku Valjoux 7750 opätovne spustená. Bol to krok správnym a dobrým smerom, pretože hodinkový strojček Valjoux 7750 je dodnes veľmi žiadaným produktom.

Ďalšie články


Toto sú TOP dámske hodinky Tommy Hilfiger Toto sú TOP dámske hodinky Tommy Hilfiger

Toto sú TOP dámske hodinky Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je jednou z popredných svetových dizajnérskych značiek. Svojou tvorbou príznačne odzrkadľuje životný štýl Američanov, pričom kladie nemalý dôraz na aktuálne trendy. V dôsledku toho ide neustále „s dobou“ a svojim zákazníkom neprestajn ...

Prejsť do magazínu